BARNGYMPA I LANDVETTER & MÖLNLYCKE
 
 
SARI ROSENSTRÖM ERBJUDER BARNGYMNASTIK I LANDVETTER & MÖLNLYCKE
JAG SOM LEDARE

Jag heter Sari Rosenström och jag startade med barngymnastik 1992 för att kunna förmedla denna glädje som kroppen kan åstadkomma. Då vid den tidpunkten insåg jag att mina söner hade behov av barngymnastik, de var väldigt intresserade av att röra på sig.

Jag har fyra barn och alla mina barn går eller har gått i barngymnastiken.

Min Vision med Saris är att barnen oavsett grundläggande motoriska färdigheter och anlag ska kunna ha en rolig gymnastik. Alla barn har samma rätt till fysisk aktivitet.

Barnen har en underbar nyfikenhet till sin omgivning och sina kroppsliga möjligheter att röra på sig och utvecklas varje dag genom lek och träning.

Vi föräldrar vill uppmuntra barnen och vi ser med glädje att barnen gör sina framsteg varje dag i vardagen, men vi får inte glömma att barnen gör det i sin takt. Det är viktigt att barnet känner att det är de själva som avgör takten i utvecklingen. Vi föräldrar måste lyssna på barnen, de är små, men fulla med tankar, känslor, idéer och funderingar. Det vi föräldrar kan göra är att ge dem verktygen till glädje och framgång.

Barnen har så mycket energi, spring i benen och inspiration. Med Saris vill jag ge era barn en möjlighet att utveckla sina fin – grovmotoriska färdigheter i en stimulerande miljö under en inspirerande och betryggande handledning.

Med vänlig hälsning Sari